MAMMA MIA amb els Avis de la Residència Sant Joan de Déu


Avui, 9 de juny, els alumnes de Teatre Musical de 4t d'ESO, hem anat a representar MAMMA MIA a la Residència d'Avis de Sant Joan de Déu.
Aquest matí, de 8 a 9 hem fet classe, i després, tots els alumnes de Teatre hem anat fins a la Residència d'Avis per interpretar MAMMA MIA. Quan hem arribat, molta gent ja era a punt davant un immens escenari... esperaven el Musical.

Hem ballat i ballat tot el matí, i ens han aplaudit molt. Els avis i avies estaven entusiasmats.
Al final hem acabat ballant al mig de tot el públic i hem animat a tots que moguessin els braços com nosaltres fèiem en el nostre darrer vall de "Waterloo".
Aquest matí ens ho hem passat molt bé... sobretot veient com tothom gaudia amb els nostres balls. Després, la Mònica Salgado, responsable de les activitats dels avis i exalumna de l'escola, ens ha convidat a un refresc per agrair-nos el nostre Musical MAMMA MIA... i hem tornat al col.legi per fer la darrera classe.

Però... no és la nostra última actuació... encara ens en queda una. El proper dia 14 de juny farem MAMMA MIA per a l'ESO i el BTL al Progrés.


Des de l'escola volem felicitar la actuació, l'esforç i l'entusiasme de tots els alumnes de Teatre de 4t d'ESO en aquest matí de Musical amb els avies i avies de Sant Joan de Déu. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

4t ESO - Perills i riscos d'internet (Stop bullying a l'escola)

BookTrayler "Poema de Mio Cid" 1r ESO

Descobrim científiques i científics que han fet història