ESQUIADA 2018 - 1r i 2n d'ESO


Àlbum de fotos

La setmana del 8 al 12 de gener de 2018 els alumnes de 1r i 2n d’ESO hem anat a la neu.

Com cada any, ja en fa més de 20 hem volgut fer una setmana blanca d’activitats a la natura. Hem estat practicant esquí alpí a les pistes de Vallnord a Andorra.
Ha estat una setmana fantàstica, hem tingut una gran nevada que ens ha permès disfrutar molt de la neu. Els alumnes debutants des del segon dia ja han estat utilitzant la major part de les pistes.

Després d’esquiar hem aprofitat el temps per visitar Andorra, per anar a  la discoteca i per gaudir d’un relax  a la zona termal de Caldea.
                                            
Aquest any, com el curs passat,  uns quants alumnes de segon d’ESO han realitzat  activitats alternatives a l’esquí alpí ja que van participar el curs passat i enguany han volgut fer la sortida gaudint d’altres maneres de passar un temps junts: raquetes de neu, patinatge sobre gel, trineus de neus, tirolines, piscina, ...


Com sempre hem gaudit de la companyia del Josep Mª i de l’Eva que són els coordinadors de l’activitat a Andorra i que ens han ajudat moltíssim i han fet que els alumnes s’ho passessin molt bé. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

4t ESO - Perills i riscos d'internet (Stop bullying a l'escola)

BookTrayler "Poema de Mio Cid" 1r ESO

Món Sant Benet 2n d'ESO